Groepsshoot voor kinderen

Wil je graag een leuke gezinsfoto? Is je voetbalteam kampioen geworden? Of heeft je kind een verjaardagsfeestje, waarbij je mooie (groeps)foto’s van de kinderen wilt? Je kunt het zo gek niet bedenken: ik leg elke groep prachtig vast op de gevoelige plaat.

Wat is een Groepsshoot?

Net als bij de Individuele of Duo-shoot voor kinderen, leer ik kinderen op een speelse manier ontspannen voor de camera te staan en vooral veel plezier te hebben. Alleen nu in een groep. Ik maak individuele foto’s van alle kinderen, maar ook foto’s van de hele groep. De kinderen worden betrokken bij de fotoshoot en worden zich zo bewust van zichzelf, maar ook van elkaar.

Het wordt in ieder geval een onvergetelijke, luchtige en positieve ervaring voor deze kinderen. De shoot geeft deze groep kinderen een boost van zelfvertrouwen met als resultaat prachtige foto’s voor zowel de kinderen als de ouders.

Voor wie is de Groepsshoot?

Deze fotoshoot is geschikt voor groepen van 4 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar. In overleg zijn de allerjongsten ook van harte welkom samen met de ouders.

Locatie

De Groepsshoot vindt buiten plaats. Het beste resultaat krijg je bij natuurlijk daglicht op de mooiste locaties, waar ook het kind zich op zijn gemak voelt. Denk hierbij aan een locatie in het bos, lekker op het strand of in een speeltuin. Belangrijk is dat ze lekker veel bewegingsvrijheid hebben en lekker zichzelf kunnen zijn.

Vooraf bespreken we samen de locatie en ik bereid de ouders voor op de shoot met wat handige tips voor de kleding.

Hoe lang duurt een Groepsshoot voor kinderen?

De fotoshoot van een groep t/m 10 kinderen duurt altijd rond de 1,5 tot 2 uur.

Wat kost een Groepsshoot?

Een Groepsshoot kost in totaal € 299,- incl. 21% BTW. Hierbij zijn de reiskosten niet inbegrepen. Elk kind krijgt ongeveer 2 foto’s van zichzelf (afhankelijk van de groepsgrootte) en daarnaast natuurlijk allemaal groepsfoto’s. Tijdens deze kindergroepsshoot zorg ik voor drinken met wat lekkers erbij. Het kan gezellig buiten op een picknickkleed zijn, maar het kan ook in een restaurant zijn. Dit is afhankelijk van de locatie, hoeveelheid kinderen en het weer.

Bij deze fotoshoot ontvang je ongeveer 75 foto’s. De foto’s krijg je digitaal in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken.

Wil je als groep volwassenen een Groepsshoot?

Dat kan natuurlijk ook. Kijk bij Groepsshoot voor meer informatie. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.