Wat is een Groepsshoot?

Een Groepsshoot is een uitgebreide fotoshoot speciaal voor bedrijven met teams. Je krijgt dan prachtige foto’s, zoals groepsfoto’s, duo-shoots, maar ook individuele foto’s van iedereen. Deze foto’s kun je uitstekend gebruiken voor je social media of persoonlijke website! Deze fotoshoot kun je ook inzetten voor je privédoeleinden met je gezin of met je vrienden.

Hoe ga ik te werk tijdens een Groepsshoot?

Vooraf bereid ik jullie als groep voor op de shoot, waarbij ik samen met jullie kijk naar een geschikte locatie. Ook denk ik graag mee over jullie kleding en de uitstraling tijdens de shoot! Ik fotografeer mensen zoals ze zijn en op een natuurlijke wijze, dus trek die kleding aan waarbij jij je ook op je gemak voelt.

Tijdens de fotoshoot houd ik rekening met persoonlijke wensen. Ik maak een afwisselende en ruime selectie aan foto’s, zowel individueel, per twee- of drietal, als met de hele groep.

Voor wie is de Groepsshoot?

De Groepsshoot is geschikt voor groepen van 4 t/m 10 personen. Je kunt dit met je gezin, vrienden of bijvoorbeeld met je collega’s doen. Eigenlijk voor iedereen die het leuk vind om deze speciale gelegenheid vast te leggen: zomaar om het samenzijn te vieren of om iemand speciaal in het zonnetje te zetten.

Het kan ook ontzettend leuk zijn om de Groepsshoot te combineren met een High Tea of borrel. Ik denk hierin graag actief met jullie mee om deze fotoshoot ervaring onvergetelijk te maken met als resultaat prachtige foto’s.

Als Fotoreflectie Coach weet ik mensen te ontspannen en zo te fotograferen dat ze lekker zichzelf mogen en kunnen zijn. Mijn manier van fotograferen kan ook een hele mooie aanvulling zijn tijdens een teamdag of samenwerkingsproject.

Locatie

De Groepsshoot vindt buiten plaats. lk fotografeer het mooiste met natuurlijk daglicht en bovendien is het vaak ontspannen en prettiger op een prachtige buitenlocatie. Weet je zelf een leuke locatie? Dan hoor ik dit graag. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een Groepsshoot?

Afhankelijk van de grootte van de groep duurt de Groepsshoot tussen de 1,5 tot en met 2 uren.

Wat kost een Groepsshoot?

Een Groepsshoot kost in totaal € 257,- excl. 21% BTW. .De eerste 50 km voor de reiskosten zijn hierbij inbegrepen. Iedere deelnemer krijgt ongeveer 2 foto’s van zichzelf (afhankelijk van de groepsgrootte) en daarnaast natuurlijk allemaal groepsfoto’s.

Bij deze fotoshoot ontvang je 40 foto’s. De foto’s krijg je digitaal in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken.