Individuele Coaching

Heb jij vragen over werk? Vraag jij je af welke opleiding je wilt doen of hoe je het beste verder kunt studeren? Benieuwd wat erbij komt kijken als je op jezelf gaat wonen? Naast Fotoreflectie Coaching en het inzetten van fotografie, bied ik ook Individuele Coaching aan voor jongeren of volwassenen die nét even dat extra steuntje in de rug nodig hebben.

Wat is Individuele Coaching?

Individuele Coaching is samen in gesprek gaan, waarbij ik jou handvatten geef om weer verder te kunnen. Mijn focus ligt op het vergroten van zelfvertrouwen en het bieden van directe hulp aangepast op de huidige situatie. Een traject in samenwerking met een instantie is ook mogelijk, denk hierbij aan instanties zoals gemeenten of reïntegratiebureaus. Ook kan ik deskundigen raadplegen die gespecialiseerd zijn op andere terreinen, zodat we voor jou een optimaal resultaat bereiken!

Bij Individuele Coaching werken we aan de volgende doelstellingen:

  • Overzicht en structuur krijgen op het gebied van werk, zelfstandig wonen en opleiding.
  • Door duidelijkheid en structuur meer rust in je hoofd krijgen.
  • Je zelfvertrouwen vergroten en durven jezelf te zijn en jezelf te laten zien.
  • Op basis van ons gesprek weten welke vervolgstappen je kunt zetten om je doel te bereiken.
  • Het anders leren kijken naar jezelf, zonder oordelen.
  • Je zelfkennis en (zelf)bewustzijn vergroten.

Tijdens het Individueel Coachen kan het inzetten van mijn manier van fotograferen ook een interessante aanvulling zijn op het gehele proces. Hierover vind je meer informatie onder Fotoreflectie Coaching.

Voor wie is Individuele Coaching?

Voor jongeren en volwassenen, die nét even dat steuntje in de rug nodig hebben om weer verder te kunnen. Dit kunnen bijvoorbeeld jongeren en volwassenen zijn die worstelen met de huidige werkloosheidsproblemen, financiële problemen hebben (o.a. door de veranderde studiefinancieringsregeling) of jongeren die tegen bepaalde zaken aanlopen als ze net op zichzelf wonen. Door mijn ruime ervaring binnen de jeugdhulpverlening kan ik de juiste ondersteuning bieden, indien nodig met hulp van andere deskundigen.

Locatie

Afhankelijk van het doel en de inhoud van het gesprek, kiezen we een locatie.

Hoe lang duurt een coachingsgesprek?

Individuele Coaching is maatwerk, waarbij ik je op weg help en je tijdens het gesprek handvatten aanreik om de juiste vervolgstappen te kunnen zetten. Soms zijn meerdere gesprekken of een traject met een instantie nodig. Een coachingsgesprek duurt 1 uur.

Wat kost Individuele Coaching?

Een individueel coachingsgesprek van 1 uur kost € 70,- inclusief 21% BTW.

Je kunt ook kiezen voor een langer gesprek van 1,5 uur individuele coaching. Dit kost € 125,- inclusief 21% BTW. Bij dit bedrag is een Profielshoot van 15 minuten inbegrepen, waarbij je 6 foto’s krijgt, die geschikt zijn voor je website of social media.

Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen bij de genoemde tarieven.

Een traject in samenwerking met een instantie is maatwerk.

Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.