Individuele of Duo-shoot voor kinderen en jongeren

Sommige kinderen kunnen zo lekker spontaan in hun omgeving opgaan of lekker op onderzoek uitgaan. Andere zijn in het begin eerst wat afwachtend in hun nieuwe omgeving. Het is zo mooi om kinderen te fotograferen, want juist kinderen zijn heel bewust met hun uiterlijk en hun verandering bezig, dus ook met hun zelfbeeld.

Fotografie kan een uitstekend instrument zijn om aan hun zelfvertrouwen te werken of om ze in hun kracht te zetten na een nare gebeurtenis vanuit thuis of school. Er is ook aandacht voor het kind dat op school of op de sportclub gepest wordt.

Wat is een Individuele of Duo-shoot voor kinderen?

Dit is een speelse manier van fotograferen, waarbij kinderen ontspannen voor de camera leren staan en van hun omgeving leren genieten. Ik betrek de kinderen bij de fotografie, zodat ze zich bewust worden van zichzelf. Het hebben van veel plezier staat voorop en alleen het kind staat bij mij centraal tijdens deze fotoshoot.

Ik fotografeer de kinderen individueel, maar het is ook mogelijk om er een Duo-shoot van te maken, samen met een ander kind. Dan maak ik van elk kind apart en van de kinderen samen foto’s.

Het wordt in ieder geval een onvergetelijke, ongedwongen en fijne ervaring voor deze kinderen. De shoot geeft een kind een boost van zelfvertrouwen met als resultaat prachtige foto’s voor zowel het kind als de ouders.

Voor wie is deze fotoshoot?

Deze fotoshoot voor kinderen vanaf 7 t/m 17 jaar. In overleg zijn de allerjongsten ook van harte welkom. De fotoshoot kan dus individueel plaatsvinden of met een vriendje, broertje of zusje erbij. Het is natuurlijk ook mogelijk om als ouders met je kind op de foto te gaan, maar dan is een Groepsshoot voor kinderen een betere optie.

Locatie

De Individuele of Duo-shoot vindt buiten plaats. Het beste resultaat krijg je bij natuurlijk daglicht op de mooiste locaties, waar ook het kind zich op zijn gemak voelt. Denk hierbij aan een locatie in het bos, lekker op het strand of in een speeltuin.

Ik bereid de ouders voor op de shoot met wat handige tips voor de kleding. Het is handig en vooral erg leuk voor kinderen om verschillende lagen kleding mee te nemen, zodat ze mooi kunnen afwisselen tijdens de shoot. Leuke kleurrijke accessoires doen het goed, maar het kan ook een sportoutfit zijn, zoals een voetbalshirt.

Ik vind het vooral erg belangrijk dat ik kinderen fotografeer zoals ze werkelijk zijn.

Hoe lang duurt een Individuele of Duo-shoot?

De Individuele of Duo-fotoshoot met kinderen duurt ongeveer 1 uur. Mijn doel is pas bereikt, als het kind echt geniet van de fotoshoot en met een goed gevoel naar huis gaat.

Wat kost een Individuele of Duo-shoot voor kinderen?

Een Individuele of Duo-shoot kost € 199,- incl. 21% BTW. Hierbij zijn de reiskosten niet inbegrepen. Bij deze fotoshoot ontvang je ongeveer 50 foto’s. De foto’s krijg je digitaal in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken.

Wordt je kind gepest of heeft jouw kind coaching op ander gebied nodig?

Dan is de Reflectieshoot een goed idee. Naast mooie foto’s zet ik het kind in zijn kracht en krijgt het een boost van zelfvertrouwen. Bij de Reflectieshoot ben ik dus meer met coaching bezig dan bij de Individuele shoot.

Geef je kind iets waardevols!