“Lieve Wendy, je hebt me vastgelegd zoals ik mezelf graag zie. Vrolijk, ongedwongen en vrij. Je hebt de juiste snaar geraakt. Dank je wel daarvoor”

Eline

Reflectieshoot

Weet jij wie je bent? Door een Reflectieshoot wordt je verrast door jezelf. Je ontdekt je sterke punten in je (foto)presentatie en gaat er heel natuurlijk mee aan de slag. De Reflectieshoot is het startpunt van een positieve verandering en beweging. De Reflectieshoot geeft je een boost van zelfvertrouwen.

Wat is een Reflectieshoot?

Een Reflectieshoot is een unieke combinatie van coaching en fotografie, waarbij ik mijn camera als instrument inzet. Reflectie is het spiegelen van jezelf. Hierdoor word je je bewust van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt bereiken. Wanneer jij je op je gemak voelt en jezelf mag zijn, dan krijg je de mooiste foto’s. Ik zet je in je kracht, maak je zichtbaar zoals je bent, zodat je gaat stralen. Ik geef je daarnaast een boost van zelfvertrouwen, waardoor je nog meer plezier krijgt. Wanneer je je op je gemak voelt, plezier hebt en ontspannen bent, dan straal je dat uit en dan ben je op je mooist.

Wat mag je verwachten?

  • Je bent bewuster van jezelf, je hebt een beter zelfbeeld en meer zelfkennis.
  • Je leert jezelf op een natuurlijke wijze (voor de camera) presenteren.
  • Je krijgt een positieve en andere kijk op de fotografie.
  • Ontspannen voor de camera staan en plezier tijdens de shoot.
  • Je krijgt een serie mooie foto’s van jezelf, zoals je bent op een natuurlijke wijze.

Hoe ga ik te werk?

Vooraf hebben we een oriënterend gesprek, waarin ik je alvast op je gemak stel door je goed voor te bereiden. Ik weet dan precies wat je nodig hebt zodat ik goed op je wensen en behoefte kan ingaan om je individuele doel te bereiken. Ook leer ik je op een positieve manier en zonder te oordelen naar jezelf te kijken, naar wie je werkelijk bent.

Als Fotoreflectie Coach leer ik je om je bewust, op een plezierige manier te ontspannen. Ik geef je handige instructies die je bij een volgende shoot kan inzetten. Daarnaast geef ik je handige tips over kleding en persoonlijke uitstraling, die kun je ook goed inzetten in je business en uitstraling van je zakelijke website! Alleen jij bent het centrale punt waarvan je mag genieten.

Voor wie is de Reflectieshoot?

De Reflectieshoot is voor iedereen en niet aan een bepaalde leeftijd gebonden. Als coachend fotograaf, fotografeer ik jong en oud, zowel privé als zakelijk.

Tijdens deze fotoshoot leer je bewust bezig te zijn om je zo goed mogelijk te presenteren; voor de camera, maar ook buiten beeld, tijdens (familie)feestjes, recepties, (netwerk)bijeenkomsten of sollicitaties.

De Reflectieshoot maakt mensen bewust van hun kracht. Een foto in de juiste situatie en context doet wonderen als je je presenteert als manager of werknemer van een bedrijf. De Reflectieshoot is dan ook een mooie aanvulling zijn tijdens een reïntegratietraject of als afsluiter van een afgerond programma of training.

De fotoshoot kun je natuurlijk ook zomaar doen, gewoon omdat jij het verdient of leuk vindt, of je kunt iemand anders hiermee blij maken, als cadeau.

Locatie

Ik fotografeer buiten, omdat ik met natuurlijk daglicht de mooiste resultaten heb. Daarnaast is het ook nog eens ontspannen op een prachtige buitenlocatie. Een Reflectieshoot wordt altijd vooraf samen met jou afgesproken. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, dus als je zelf een locatie weet, die voor jou vertrouwd is en bij je past, dan hoor ik dat graag, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een Reflectieshoot?

Een Reflectieshoot duurt 1,5 uur tot en met 2 uur. Mijn doel is echt bereikt, wanneer je ontspannen en met een goed gevoel naar huis gaat.

Wat kost een Reflectieshoot?

Een Reflectieshoot kost € 255,- inclusief 21% BTW. Hierbij zijn de reiskosten niet inbegrepen.

De Reflectieshoot omvat ongeveer 50 foto’s, die je een compleet en realistisch beeld van jezelf geven. De foto’s ontvang je digitaal in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken.

” Word positief verrast door jezelf en laat je zien zoals jezelf bent ”