“Iedereen is uniek en mag zichzelf laten zien zoals hij werkelijk is, want dan ben je op je mooist”

Wat is een Bedrijfsshoot?

Een bedrijfsshoot is een uitgebreide fotoshoot waarbij ik foto’s maak van jou op een sfeervolle en ontspannen locatie. Het belangrijkste van deze zakelijke fotoshoot is ontspanning creëren en vooral plezier hebben tijdens de shoot.

Er is voldoende ruimte om verschillende variaties en stijlen aan te brengen in je fotocollectie.

Ik denk graag creatief en actief mee. Daarbij kijk ik naar je website, sociaal media, marketing,  je wensen en je doelen met je bedrijf. Ik maak verschillende profielfoto’s en ik leg je van top tot teen vast; je krijgt dus allemaal verschillende foto’s, waarmee je je website een boost kunt geven. We brengen de gehele uitstraling van je bedrijf in kaart en we gaan samen op onderzoek naar je doelen die je wilt bereiken. We gaan samen kijken naar je tekst, logo en uitstraling van je bedrijf wat we samen gaan bespreken. Natuurlijk ben jij ‘het visite kaartje’ en geef ik je ook kleding en kleuren advies.

Voor wie is de Bedrijfsshoot?

De Bedrijfsshoot is voor de zakelijke ondernemer die zichzelf krachtig wil neerzetten met beeld voor zijn bedrijf.. Het is mogelijk om samen met je bedrijfspartner op de foto te gaan.

Locatie

De Bedrijfsshoot vindt buiten plaats, zodat we profiteren van natuurlijk daglicht. Misschien zoek je doelbewust een bepaalde sfeer of stijl, zodat je met je foto’s een goede boost kunt geven aan de website van je bedrijf? Misschien weet je zelf een bijzondere locatie? Laat het me weten!

Samen bespreken we de mogelijkheden waar de fotoshoot plaatsvindt en ik bereid je voor op de Bedrijfsshoot met wat handige tips voor je kleding en je uitstraling. Bij mij staat het fotograferen van jou, zoals je écht bent, voorop.

Hoe lang duurt een Bedrijfsshoot?

We hebben vooraf aan de fotoshoot een 30 minuten durende  advies sessie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je zakelijke fotoshoot. De zakelijke Bedrijfsshoot duurt 2 uur.

Wat kost een Bedrijfsshoot?

Je ontvangt digitaal 15 foto’s in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken. De kosten voor de Bedrijfsshoot zijn € 257,- exclusief 21% BTW. De eerste 50 km voor de reiskosten zijn hierbij inbegrepen vanuit postcode 8922 EB. De reiskosten zijn €0,19,- per km

Vind jij het nog (erg) spannend om voor de camera te staan?

Of voelt dit nog ongemakkelijk? Dan is de ZakelijkeKrachtShoot misschien wel iets voor je. Hierbij zorg ik ervoor dat jij je zekerder voelt en dat straal je uit.

 

Twijfel je welke fotoshoot voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen jouw wensen en behoefte.