“Iedereen is uniek en mag zichzelf laten zien zoals hij werkelijk is, want dan ben je op je mooist”

Wat is een Boostshoot?

Een Boostshoot is een uitgebreide Profielshoot, waarbij ik foto’s maak van jou op een sfeervolle en ontspannen locatie. Het belangrijkste van deze fotoshoot is ontspanning creëren en vooral plezier hebben tijdens de shoot.

Er is voldoende ruimte om verschillende variaties en stijlen aan te brengen in je fotocollectie.

Ik denk graag creatief en actief mee. Daarbij kijk ik naar je website, je wensen en je doelen met bijvoorbeeld je bedrijf. Ik maak verschillende profielfoto’s en ik leg je van top tot teen vast; je krijgt dus allemaal verschillende foto’s, waarmee je je website een boost kunt geven.

Voor wie is de Boostshoot?

De Boostshoot is voor iedereen die graag een ruime en gevarieerde selectie foto’s wil, die je zowel particulier als zakelijk kunt gebruiken. Ook is het bij de Boostshoot mogelijk om samen met iemand op de foto te gaan, zoals je vriend(in), partner of een familielid.

Locatie

De Boostshoot vindt buiten plaats, zodat we profiteren van natuurlijk daglicht. Misschien zoek je doelbewust een bepaalde sfeer of stijl, zodat je met je foto’s een goede boost kunt geven aan de website van je bedrijf? Misschien weet je zelf een bijzondere locatie? Laat het me weten!

Samen bespreken we de mogelijkheden waar de fotoshoot plaatsvindt en ik bereid je voor op de Boostshoot met wat handige tips voor je kleding en je uitstraling. Bij mij staat het fotograferen van jou, zoals je écht bent, voorop.

Hoe lang duurt een Boostshoot?

Een Boostshoot duurt 1 uur

Wat kost een Boostshoot?

Je ontvangt digitaal 20 foto’s in hoge resolutie. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken. De kosten voor de Boostshoot zijn € 155,- inclusief 21% BTW. Hierbij zijn eventuele reiskosten niet inbegrepen.

Vind jij het nog (erg) spannend om voor de camera te staan?

Of voelt dit nog ongemakkelijk? Dan is de Reflectieshoot misschien wel iets voor je. Hierbij zorg ik ervoor dat jij je zekerder voelt en dat straal je uit.

Twijfels?

Twijfel je welke fotoshoot voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen jouw wensen en behoefte.