Profielshoot

Tegenwoordig leven we veel meer op het internet. Solliciteren, netwerken, social media en zelfs daten doen we allemaal online. Het eerste wat je ziet op social media en andere profielpagina’s, is je profielfoto…

Je profielfoto bepaalt de eerste indruk van de mensen die jouw website of social media bezoeken, zoals LinkedIn, Facebook en Twitter. En je kunt maar één keer een eerste indruk maken!

Besteed daarom voldoende tijd en aandacht aan het maken en uitzoeken van je profielfoto. Dat hoef je niet alleen te doen: ik help je daarbij!

Wat is een Profielshoot?

Een Profielshoot heeft als doel om jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan. Ik fotografeer jou op een natuurlijke wijze, zoals je bent. Tijdens de Profielshoot fotografeer ik je bovenlichaam en je gezicht. Deze foto’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken als profielfoto voor je social media of website.

Voor wie is de Profielshoot?

De Profielshoot is voor iedereen die een leuke en goede profielfoto wil, die je kunt gebruiken voor je website of social media. Deze foto’s kun je dus zowel zakelijk als privé gebruiken.

De Profielshoot kan ook een mooie aanvulling zijn tijdens een reïntegratietraject of als afsluiter van een afgerond programma of training.

Verder word ik ook via verschillende reïntegratiebureaus ingezet als coachend fotograaf.

Locatie

De Profielshoot vindt buiten plaats. Zo maak ik optimaal gebruik van natuurlijk daglicht op de mooiste locaties, waar ook jij je op je gemak voelt, zoals in de natuur of in het centrum van je dorp of stad. We spreken samen de locatie af en ik bereid je voor op je Profielshoot met wat handige tips voor je kleding en je uitstraling. Ik vind het vooral erg belangrijk dat ik je fotografeer zoals je bent.

Hoe lang duurt een Profielshoot?

Een Profielshoot duurt ongeveer 15 tot en met 30 minuten maximaal.

Wat kost een Profielshoot?

Je ontvangt digitaal zo’n 5 afwisselende foto’s op website formaat. Je hebt de totale rechten over de foto’s, dus je mag ze onbeperkt gebruiken. De kosten voor de Profielshoot zijn € 57,- exclusief 21% BTW.

Wil je de foto’s op hoge resolutie, dan betaal je voor de profielshoot € 67,- exclusief 21% BTW. Eventuele reiskosten zijn niet inbegrepen bij de genoemde tarieven. De reiskosten zijn €0,19,- per km voor een individuele boeking.

Wil je nóg meer halen uit een Profielshoot?

Dan is een Boostshoot misschien iets voor jou! De Boostshoot duurt 1 uur en is uitgebreider dan een Profielshoot. Vind je het nog (erg) spannend om voor de camera te staan? Of voelt dit nog ongemakkelijk? Dan is de Reflectieshoot misschien wel iets voor je. Hierbij zorg ik ervoor dat jij je zekerder voelt en dat straal je uit.

Twijfels?

Twijfel je welke fotoshoot voor jou geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bespreken samen jouw wensen en behoefte

óf