“Onlangs ben ik gefotografeerd door Wendy. Een shoot waarin gezelligheid, professionaliteit en humor samen kwamen. Ik voelde mij erg op mij gemak bij haar. Wat ik ook speciaal vond, was dat ik zelf de locatie mocht uitzoeken. Wendy gaf herkenbare aanwijzingen waardoor ik de juiste spontane pose aannam. Laat je verassen en laat je fotograferen door Wendy”

 

Annatascha Udinga

Flexibele ondersteuning op secretarieel en facilitair vlag voor ondernemers, www.flex-o.com

“Afgelopen zomer heb ik een prachtige fotoshoot gedaan bij Wendy van der Veer. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de foto’s. Zij heeft zich helemaal ingeleefd in mijn situatie, de setting en het doel van de fotoshoot. Naast dat ze een goede fotograaf is, is ze ook nog leuk in de omgang wat het nog leuker maakt om haar te boeken! Ik raad haar dus zeker aan!”

 

Shekila Ramautar

Online Marketeer voor duurzame ondernemers, Shekila Online Marketing

 

“Vandaag mocht ik kennis maken met de werkwijze van Wendy tijdens de Masterclass ‘krachtig zichtbaar met beeld’, Wendy is goed voorbereid, weet waar ze het over heeft, is zorgvuldig, betrokken, kwetsbaar en eerlijk. Wendy geeft goede adviezen over kleur en beeld. Het was een klein feestje met veel informatie. Een aanrader!”

 

Anja Schilder

Trainer en Coach voor jeugd en gezin, www.anjaschilder.nl

 

Ik ken Wendy nu al meer dan 3 jaar, vanaf de prille start van haar bedrijf. In die tijd hebben we samen heel veel gesprekken gehad, onder andere over hoe ik zelf in beeld wil komen rond mijn bedrijf. Dat gaat veel verder dan gewoon een paar foto’s maken. Het gaat over hoe ik me kleed, de kleuren die ik gebruik maar ook de omgeving emn de sfeer die de beelden uitstralen. Wendy is, behalve een goed klankbord, ook nog eens een uitstekende fotograaf. Wendy weet hoe ze het aanwezige licht (altijd buiten) optimaal kan gebruiken en komt eigenlijk altijd met perfecte foto’s. Wendy is voor mij dus veel meer dan een fotograaf, ze is een waardevolle coach en adviseur over alle aspecten van het presenteren van mijzelf en mijn bedrijf

 

Rob Cuperus

Opportunity Maker, Goodwin

 

“Wendy weet je in no time op je gemak te stellen, wat resulteert in mooie, spontane foto’s.  Ze kijkt goed naar kleuren, geeft je wat kledingadvies en weet verrassend leuke foto’s te maken zonder dat je in poses wordt gezet. Ik ben erg tevreden over het resultaat!”

Heleen Engwerda

Tekstschrijver, HE Communicatie

 

“Op 25 januari scheen bij ons de zon uitbundig. Voor ons de uitgelezen kans om een bedrijfsfotoshoot of te wel een boostshoot te organiseren met Wendy. Wendy heeft op professionele wijze onze doelgroep en daarmee SportAnders fantastisch op de kaart gezet”

Marko de Vries

Directeur Sport Anders, Sport Anders