Samenwerkingsverbanden

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je samen soms meer bereikt dan alleen, zoek ik de samenwerking vaak op. Dit zorgt er niet alleen voor dat ík jou beter kan helpen, maar ook dat ánderen jou beter kunnen helpen. Een greep uit mijn samenwerkingsverbanden:

Puer Leven in Stijl

Dit is een unieke zorgonderneming en tevens eigenzinnige, sfeervolle winkel in Gorredijk. Ze bieden dagbesteding, groepsbegeleiding, individuele begeleiding, werk- en leertrajecten, reïntegratie, thuisondersteuning, beschermd wonen en 24-uurszorg. Puer werkt sinds maart 2015 samen met de Wereldwinkel. De doelgroep zijn mensen met een beperking ten opzichte van de arbeidsmarkt en sociale leef- en woonomgeving.

Ik zet me daar in als individuele coach en coachende fotograaf. Daarnaast houd ik me bezig met de organisatie in de vorm van PR/netwerken en ben ik betrokken bij diverse activiteiten en evenementen.

www.puerleveninstijl.nl

ChillTime

Dit is een initiatief om mensen met een integrale aanpak op weg naar werk te ondersteunen. Binnen ChillTime werken zelfstandige professionals en kleine bedrijven samen. Iedere professional draagt bij vanuit zijn of haar eigen specialisme. Ik ben een van de coaches die hieraan meewerkt, in het project help ik mensen om weer aan het werk te gaan en zichzelf duurzaam te ontwikkelen. Daarnaast werk ik als Fotoreflectie Coach, doe ik profielshoots en ondersteun ik bij evenementen van ChillTime.

Fundera

Jolanda Jelsma helpt vrouwen, die kampen met een burn-out of ernstige stressklachten, weer de regie over hun leven te nemen. Ze zet zich in als coach en daarnaast geeft ze mindfulness trainingen. Mijn vorm van fotografie wordt tijdens verschillende programma’s vanuit Fundera ingezet als bonusafsluiter om vrouwen weer in hun kracht te zetten en hun zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast werken we samen als individuele coaches op het gebied van reïntegratie.

www.fundera.nl