‘Anderen vinden mij enthousiast, vrolijk, zorgzaam, oprecht, toegankelijk, lief, betrokken, creatief, betrouwbaar en een echte doorzetter. Dat vind ik belangrijke eigenschappen…’

Wendy van der Veer

Ik ben Wendy van der Veer en ik kom uit Leeuwarden. Naast mijn passie voor fotografie heb ik nog een aantal grote hobby’s zoals sporten en reizen. Daarnaast ga ik een nieuwe uitdaging niet uit de weg: ik ben leergierig, avontuurlijk en zoek ik graag mijn grenzen op.

Maar mijn allergrootste passie is en blijft mijn fotografie. Dit is altijd al zo geweest. Ik word altijd erg blij van fotograferen, vooral als het om mensen gaat. En wanneer ik op reis ben, kan ik op sommige momenten helemaal opgaan in de fotografie. Ik mag graag reizen en ik heb plannen mijn werk te combineren met prachtige bestemmingen in het buitenland.

 

Individueel coachen

Door de jaren heen heb ik ervaren wat voor effect ik bereik binnen de fotografie en het adviseren en trainen van ondernemers. Daardoor weet ik waar mijn kracht ligt. Wat is het prachtig dat ik als natuurlijk licht fotograaf kan bijdragen aan de positieve verandering van bedrijven. Ik weet mensen te motiveren, inspireren en te overtuigen, wat ik erg belangrijk vind tijdens mijn werk om krachtig zichtbaar te maken met beeld. Daarnaast ben ik toegankelijk en heb ik een open houding. Ook vind ik vertrouwen en eerlijkheid erg belangrijk.

Enthousiaste doorzetter

Ik ben een echte doorzetter en ik ben zeer gemotiveerd om het gewenste doel te bereiken, waarbij ik ook kijk naar ieders unieke achtergrond en persoonlijkheid. We werken sámen aan je doel, maar alleen jíj staat centraal. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk en ik weet dat mijn enthousiasme op een positieve manier werkt.

Opleiding en ervaring als coachende fotograaf

Na het volgen van een opleiding op het gebied van Coaching en fotografie in Amsterdam in 2015, heb ik me verder ontwikkeld als fotograaf met de camera in de hand. Ik was tijdens mijn opleiding op sommige momenten zelf kritisch tegenover mezelf, maar door anders en als geheel naar mezelf te kijken, weet ik mijn krachten sterker neer te zetten en mezelf te waarderen, gewoon trots te zijn op wie ik ben. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als fotograaf heb ik mij verder ontwikkeld tot natuurlijk licht fotograaf. 

Plezier en ontspanning staan voorop

Ik heb een doel voor ogen en omdat ik resultaatgericht ben, wil ik niets liever dan dat jij met een positief gevoel en een positieve ervaring naar huis gaat. Bij mij staan plezier hebben en ontspanning voorop tijdens het fotograferen en het coachen. Toch kan ik ook gericht coachen en waar nodig ga ik echt de diepte in, maar altijd met als doel positieve ontwikkelingen in te zetten.

“Ik kijk naar het plaatje als geheel”

Mijn streven is om kwaliteit te leveren omdat jij dit verdient. Ik probeer aansluiting met jou te vinden, zodat jij het gewenste doel kunt bereiken. Mijn humor en spontaniteit zijn eigenschappen die een positieve uitwerking hierop hebben, net als het bieden van structuur en duidelijkheid. Mijn focus ligt op het plaatje als geheel en niet de techniek in detail als ik naar de foto’s en de resultaten kijk. Ik heb als fotograaf geduld en neem de tijd om jou goed voor te bereiden. Ik weet wat ik kan en hoe ik mijn doel wil bereiken. Samen gaan we voor het beste resultaat!