‘Anderen vinden mij enthousiast, vrolijk, zorgzaam, oprecht, toegankelijk, lief, betrokken, creatief, betrouwbaar en een echte doorzetter. Dat vind ik belangrijke eigenschappen…’

Wendy van der Veer

Ik ben Wendy van der Veer en ik kom uit Leeuwarden. Naast mijn passie voor fotografie, heb ik nog een aantal grote hobby’s, zoals sporten en reizen. Daarnaast ga ik een nieuwe uitdaging niet uit de weg: ik ben leergierig en avontuurlijk, en zoek graag mijn grenzen op.

Maar mijn allergrootste passie is en blijft mijn fotografie. Dit is altijd al zo geweest. Ik word altijd erg blij van fotograferen, vooral als het om mensen gaat. En wanneer ik op reis ben, kan ik op sommige momenten helemaal opgaan in de fotografie. Ik mag graag reizen en ik heb plannen mijn werk te combineren met prachtige bestemmingen, ook in het buitenland.

Pedagogiek

Na de middelbare school heb ik de hbo-opleiding Pedagogiek gevolgd. Eenmaal met mijn diploma op zak ben ik als pedagogisch medewerker binnen de jeugdhulpverlening aan de slag gegaan. Vooral met jongeren en volwassenen, zowel in groepsverband als individueel (ambulant), maar ik heb ook kinderen op de dagbehandeling en in gezinshuizen begeleid. De afgelopen jaren heb ik ook gewerkt met kinderen met PDD-NOS en ADHD, die veel structuur en duidelijkheid nodig hebben.

Individueel coachen

Door de jaren heen heb ik ervaren wat voor effect ik bereik binnen het groepswerk en het individueel coachen. Daardoor weet ik waar mijn kracht ligt. Ik heb gemerkt dat ik vooral individueel meer effect bereik met de mensen die ik coach.

Ik vind de ontwikkeling van mensen erg interessant en ik vind het fijn om met mensen om te gaan. Wat is het prachtig dat ik als coach kan bijdragen aan de positieve verandering van mensen. Ik weet mensen te motiveren, inspireren en te overtuigen, wat erg belangrijk is bij het individueel coachen van mensen. Daarnaast ben ik toegankelijk en heb ik een open houding. Ook vind ik vertrouwen en eerlijkheid erg belangrijk.

Enthousiaste doorzetter

Ik ben een echte doorzetter en ik ben zeer gemotiveerd om het gewenste doel te bereiken, waarbij ik ook kijk naar ieders unieke achtergrond en persoonlijkheid. We werken sámen aan je doel, maar alleen jíj staat centraal. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk en ik weet dat mijn enthousiasme op een positieve manier werkt.

Opleiding en ervaring als coachende fotograaf

Na het volgen van een opleiding op gebied van Coaching en fotografie in Amsterdam in 2015, heb ik me verder ontwikkeld als fotograaf met de camera in de hand. Ik heb mijn passie voor fotografie en mijn werkervaring als trainer/coach samengevoegd en er mijn eigen draai aan gegeven. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik hoe mensen zich voelen, want ik ben zelf ook gecoacht tijdens mijn opleiding. Hierdoor kan ik anderen goed coachen. Ik was op sommige momenten zelf ook kritisch tegenover mezelf, maar door anders en als geheel naar mezelf te kijken, weet ik mijn krachten sterker neer te zetten en mezelf te waarderen, gewoon trots te zijn op wie ik ben.

Plezier en ontspanning staan voorop

Ik heb een doel voor ogen en omdat ik resultaatgericht ben, wil ik niets liever dan dat jij met een positief gevoel en een positieve ervaring naar huis gaat. Bij mij staan plezier hebben en ontspanning voorop tijdens het fotograferen en het coachen. Toch kan ik ook gericht coachen en waar nodig ga ik echt de diepte in, maar altijd met als doel positieve ontwikkelingen in te zetten.

“Ik kijk naar het plaatje als geheel”

Mijn streven is om kwaliteit te leveren omdat jij dit verdient. Ik probeer aansluiting met jou te vinden, zodat jij het gewenste doel kunt bereiken. Mijn humor en spontaniteit zijn eigenschappen die een positieve uitwerking hierop hebben, net als het bieden van structuur en duidelijkheid. Mijn focus ligt op het plaatje als geheel en niet de techniek in detail als ik naar de foto’s en de resultaten kijk. Ik heb als fotograaf geduld en neem de tijd om jou goed voor te bereiden. Ik weet wat ik kan en hoe ik mijn doel wil bereiken. Samen gaan we voor het beste resultaat!